Showrooms in Den Haag
Direct uit voorraad leverbaar
Gespreid betalen
Uitstekende service

Gespreid betalen bij OpbergbedXL

Bij opbergbedxl.nl doen we het anders

 

Verschil met Boxspring Lease

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die boxspring lease aanbieden. Echter is het hierbij nooit duidelijk om wat voor boxspring het nu precies gaat. Bij boxspring lease zijn tevens de prijzen niet transparant en een eenvoudig rekensommetje leert dat u snel veel te veel geld betaald voor een uw boxspring. Daarnaast na 5 jaar lang iedere maand het leasebedrag betaald te hebben is de boxspring uiteindelijk nog niet u eigendom.

 

Duidelijk, Simpel en Snel

Tot maximaal €1000,00 kun je gespreid betalen voor 12, 18, 24 of 36 maanden. Zodat je via onze website binnen 5 minuten alles kunt regelen zonder alle administratieve rompslomp, je hoeft alleen je inkomen en lasten in vullen. Zodat wij je opbergbed tussen 1 á 3 werkdagen gratis thuis kunnen bezorgd.

Hierbij is opbergbedxl volledig transparant in de waarde van het opbergbed. Bij elke type opbergbed staat een calculator overzicht van de exacte termijnbedragen.

Indien je een opbergbed van meer dan €1000,00 besteld, betaal je de rest bij levering of betaal direct via onze website. Voor een aanvraag meer dan €1000,- dan wordt er ook een bewijs van je inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) gevraagd. Dit kan middels een loonstrook, bankafschrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar. 

Nog vragen neem hiervoor contact op met [email protected] of telefonisch via 06-28889250.

Meer weten en hoe het precies werkt?  Klik hier veelgestelde vragen.

Hoe werkt het?

Showrooms in Den Haag
Direct uit voorraad leverbaar
Gespreid betalen
Uitstekende service