Showrooms in Den Haag
Direct uit voorraad leverbaar
Gespreid betalen
Uitstekende service
Veelgestelde vragen.
1 Informatie opbergbedden
1.1 Opbergsysteem

Opbergsysteem

Met deze boxsprings maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw kamer. Door de handige opbergruimte die zich onder het gehele oppervlakte van het matras bevind kunt u bijna alle gewenste spullen op een nette en handige manier opruimen.

Door middel van een hendel aan de zijkant of aan de voeteinde van boxspring maak je de ruime opbergruimte zeer eenvoudig open. De boxspring is voorzien van solide scharnieren en gasveren, waardoor je al jouw spullen gemakkelijk én stofvrij opbergt.

Met de extra opbergruimte zijn de boxspring is zeer geschikt voor een wat kleinere slaapkamer. Uitpuilende kledingkasten en rommel op je slaapkamer zijn hiermee definitief verleden tijd!

1.2 Hydraulisch Frame

Het hydraulische frame blijft omhoog staan als hij omhoog is getild, zo heeft u beide handen vrij om spullen op te bergen of te pakken.

Hydraulisch Frame 

1.3 5-slags Matras

Staat voor de hoogte van de pocket- of bonellveer. Het gaat om het aantal slagen dat je kunt tellen als je de veer van opzij bekijkt. Hoe meer slagen, des te beter is de conformiteit.

1.4 7-slags Matras

Staat voor de hoogte van de pocket- of bonellveer. Het gaat om het aantal slagen dat je kunt tellen als je de veer van opzij bekijkt. Hoe meer slagen, des te beter is de conformiteit.

1.5 HR-schuim

Hoog-elastisch synthetisch schuim met een open celstructuur (ook wel: koudschuim). Door de open celstructuur kan het materiaal goed ventileren en heeft het een bijzonder lange levensduur. HR-schuim is ook geschikt voor mensen die veel transpireren. De kwaliteit en hardheid van HR-schuim zijn uit te drukken in kg/m3: bijv. een HR55 betekent dat het schuim 55 kg per m3 is. Hoe hoger de HR-waarde, hoe beter de kwaliteit en hoe zachter de matras aanvoelt

1.6 Matras Topper
1.7 Anti-allergisch

Een anti-allergeen matras is dé uitkomst wanneer je last hebt van huisstofmijtallergie. In ons assortiment zijn al onze bedden voorzien van anti-allergene matrassen.

 

1.8 Coolmax Topper

CoolMax® regelt 's nachts de vochtafscheiding van het lichaam en zorgt daadwerkelijk voor een verminderde transpiratie 's nachts. Testen inzake vochtbeheer hebben aangetoond dat CoolMax® aanmerkelijk sneller droogt dan andere, goed absorberende weefsels.

CoolMax® is de ideale matrasstof, dankzij de unieke combinatie van de specifieke eigenschappen. CoolMax® is vochtregulerend omdat het de nachtelijke transpiratie vermindert, luchtdoorlatend is en snel drogend, maar ook absorberend.

 

Blijvende kwaliteit

Door de intrinsieke kwaliteiten van CoolMax® wordt de vorming van vlekken verhinderd, mits het product niet met chemicaliën, laminaten of elektrostatisch is behandeld. Hierdoor blijven de vochtregulerende eigenschappen intact, ook na de zoveelste wasbeurt.

 

1.9 Montage van de opbergbedden
1.10 Verpakking van de opbergbedden
2 Hoe werkt gespreid betalen
2.1 Wat zijn de mogelijkheden qua gespreid betalen

Voor een aanvraag tot €1000,- hoef je alleen in te vullen wat je inkomen en je lasten zijn, is het kredietbedrag meer dan €1000,- dan wordt er ook een bewijs van je inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) gevraagd. Dit kan middels een loonstrook, bankafschrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar. 

Wil je liever geen bewijs van je inkomen en woonlasten opgeven? Vraag dan een financiering tot €1.000 aan en betaal de rest bij levering. Neem hiervoor contact op met [email protected] of 06-28889250.

2.2 Hoe werkt het gespreid betalen

 

Verschil met Boxspring Lease

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die boxspring lease aanbieden. Echter is het hierbij nooit duidelijk om wat voor boxspring het nu precies gaat, omdat je nooit de verkoopprijs ziet staan en al snel te veel geld betaald voor je boxspring. Na 5 jaar lang iedere maand het leasebedrag betaald te hebben is de boxspring uiteindelijk nog steeds niet je eigendom.

Duidelijk, Simpel en Snel

Tot maximaal €1000,00 kun je gespreid betalen voor 12, 18, 24 of 36 maanden. Zodat je via onze website binnen 5 minuten alles kunt regelen zonder alle administratieve rompslomp, je hoeft alleen je inkomen en lasten in vullen. Zodat wij je opbergbed tussen 1 á 3 werkdagen gratis thuis kunnen bezorgd.

Hierbij is opbergbedxl volledig transparant in de waarde van het opbergbed. Bij elke type opbergbed staat een calculator overzicht van de exacte termijnbedragen.

Indien je een opbergbed van meer dan €1000,00 besteld, betaal je de rest bij levering of betaal direct via onze website. Voor een aanvraag meer dan €1000,- dan wordt er ook een bewijs van je inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) gevraagd. Dit kan middels een loonstrook, bankafschrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar. 

Nog vragen neem hiervoor contact op met [email protected] of telefonisch via 06-28889250.

2.3 Voordelen op een rij

 Geen éénmalige hoge uitgave
 Vast laag maandbedrag
 Kies je eigen looptijd van 12, 18, 24 of 36 maanden
 Extra aflossen is 100% boetevrij en kan ten alle tijden
 Na 30 dagen start je met betalen
 De opbergbed is na de looptijd volledig van jou

2.4 Calculator bij elke opbergbed (Stap 1)

2.5 Besteling afronden (Stap 2)

2.6 Adres gegevens volledig invullen (Stap 3)

2.7 Verzendmethode (Stap 4)

2.8 Betaalmethode kiezen (Stap 5)

2.9 Controleer uw bestelling (Stap 6)

2.10 Kies termijnen (Stap 7)

2.11 Afrekenen

Afrekenen

SprayPay betaalt het artikel voor je waarna jij Spraypay in termijnen terugbetaalt.

2.12 Bezorging

De transporteur neemt contact met u op om een bezorgafspraak te plannen.

Let op: De bezorgde bedden worden niet gemonteerd of naar de betreffende etage gebracht.

2.13 Terugbetalen

Na 30 dagen wordt het eerste maandbedrag via automatische incasso geïncasseerd.

2.14 Betaling afgerond

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open?

Dan is uw opbergbed u eigendom.

2.15 Eigendom

Zodra de door je gekozen looptijd verstreken is, is de opbergbed volledig van jou. Dit is bij boxspring lease niet het geval! Na 5 jaar lang iedere maand het leasebedrag betaald te hebben is de boxspring uiteindelijk niet je eigendom. Je kunt deze dan eventueel tegen een (hoge) restwaarde overnemen van de betreffende aanbieder. Dit is dus iedere maand weggegooid geld!

2.16 Kan iedereen gespreid betalen aanvragen?

Iedereen kan gespreid betalen aanvragen. Echter, niet iedereen komt hiervoor in aanmerking.

SprayPay verleent alleen gespreid betalen als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud. Wij willen zo voorkomen dat je geen problemen krijgt met het betalen van je rekening.

2.17 Kan ik mijn rekening eerder betalen?

Als je meer afbetaald dan de gebruikelijke, maandelijkse bedragen dan wordt het bedrag automatisch verlaagd. Vervolgens betaal je rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan het eerder aflossen zitten overigens geen extra kosten verbonden.

2.18 Ontvang ik notificaties voor mijn betalingen?

Alle betalingen vinden plaats middels automatische incasso, altijd 30 dagen na de aankoopdatum. Mocht de incasso niet gelukt zijn dan ontvang je van ons een herinnering per SMS en per mail. In deze reminder staat een datum waarop wij opnieuw gaan incasseren. Je dient er dan voor te zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat zodat wij het afgesproken termijnbedrag alsnog kunnen incasseren.

2.19 Wat gebeurt er als ik tijdelijk niet kan voldoen aan mijn betaalverplichting?

Kun je niet op tijd betalen? In dat geval dien je SprayPay daarvan meteen op de hoogte te stellen. Gebruik daarvoor het contactformulier. Gezamenlijk wordt dan gekeken naar de mogelijkheden om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

2.20 Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?

Als je alle maandelijkse termijnen op tijd betaalt, dan heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden niet aan je betalingsverplichting hebt voldaan dan is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. In dat geval kan het dus gevolgen hebben voor toekomstige leningen of abonnementen.

2.21 Wat gebeurt er als ik langer of niet kan voldoen aan mijn betaalverplichting?

Loop je meer dan 2 maanden achter met je betalingen dan is Spraypay  verplicht dit te melden aan het BKR. Dit kan gevolgen hebben bij de aanvraag van andere kredieten of langlopende abonnementen. Tevens heeft SprayPay het recht de goederen die je hebt aangekocht met op te eisen.

Kun je niet op tijd betalen? In dat geval neem je direct contact met op met SprayPay. Gezamenlijk bekijken we de mogelijkheden om tot een goede oplossing te komen.

2.22 Wat gebeurt er als mijn aankoop kapot gaat?

Als het gekochte product kapot is (gegaan) of het functioneert niet goed, dan kun je contact opnemen met [email protected] of telefonisch 06-28889250. Je betalingsverplichting naar SprayPay blijft gewoon staan.

2.23 Ik wil mijn product retourneren

Als je jouw product(en) retourneert aan Luxebedden, wordt de prijs van de teruggestuurde producten verrekend met het te betalen bedrag. Je maandtermijn wordt dan automatisch aangepast. Als er geen bedrag meer openstaat wordt onze overeenkomst kosteloos beëindigt.

2.24 Wat gebeurt er als ik altijd op tijd betaald?

Als je netjes en op tijd het gekochte product(en) afbetaalt, doneren wij een gedeelte van het aankoopbedrag aan het door jou gekozen goede doel. Je kunt hier kiezen welk goede doel jij wilt steunen. Op deze manier willen wij samen met jou de wereld een stukje beter maken.

Showrooms in Den Haag
Direct uit voorraad leverbaar
Gespreid betalen
Uitstekende service